Διαδικασία ενός Project

Αρχιτεκτονας

Β.Φιλιππίδη

Σχεδιάζουμε τον προσωπικό σας χώρο με επιστημονική προσέγγιση για ένα αισθητικό, λειτουργικό και άρτιο αποτέλεσμα

Χρειάζεστε έναν επαγγελματία που θα σας καθοδηγήσει σωστά και θα σας προτείνει λύσεις που ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Η ανάθεση του έργου σε αρχιτέκτονα μηχανικό θα σας γλιτώσει από χρόνο και λάθη που πιθανόν να μην γνωρίζεται, προβλέποντας τα εξαρχής κάνοντας σωστή μελέτη του χώρου. Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, η αρχιτεκτονική μελέτη πρέπει να προηγείται πριν από οποιαδήποτε οικοδομική εργασία.

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην τρισδιάστατη σχεδίαση και μέσω της φωτορεαλιστικής απεικόνισης 3D σε υψηλή ανάλυση, μας δίνει τη δυνατότητα την εφαρμογή πραγματικών δομικών υλικών, χρωματισμών, να κάνουμε μελέτη φωτισμού και μελέτη διακόσμησης με αντικείμενα που υπάρχουν στην αγορά δίνοντας ένα αποτέλεσμα που αγγίζει το 95% της τελικής μορφής του κάθε χώρου, πριν από την φάση της κατασκευής.

Το γραφείο μας διαθέτει μόνιμη συνεργασία με τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων και εγγυάται για τον επαγγελματισμό και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Ωστόσο αυτό δεν είναι δεσμευτικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετέ κάποιο δικό σας συνεργείο με δική σας ευθύνη.

Γνωριμία

Μπορεί να γίνει είτε στο χώρο μας είτε στο χώρο που πρόκειται να ανακατασκευαστεί. Συζητάμε και καταγράφουμε τις ανάγκες του χώρου αλλά και του χρήστη. Στόχος μας είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατών περισσότερες πληροφορίες για τις ανάγκες του χώρου που πρόκειται να επέμβουμε ώστε να βγει η κατάλληλη οικονομική προσφορά.

Σχεδιασμός

Απαραίτητο κομμάτι του σχεδιασμού είναι η πλήρη αποτύπωση του χώρου, για τις απόλυτες πραγματικές διαστάσεις και στη συνέχεια ξεκινάμε την μελέτη – 2D σχεδίαση του χώρου με πρωτότυπες ιδέες και εναλλακτικές προτάσεις αν προκύψουν με τις μέγιστες δυνατότητες αξιοποίησης του χώρου.

Παρουσίαση

Αφού έχουμε καταλήξει μαζί στην τελική πρόταση που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, γίνεται σχεδίαση σε 3D μοντελοποίηση και παραγωγή φωτορεαλιστικών εικόνων σε υψηλή ανάλυση 4Κ. Η παρουσίαση γίνεται στο χώρο μας, όπου μέσω των φωτορεαλιστικών εικόνων απεικονίζεται η τελική μορφή του χώρου με ποσοστό που αγγίζει το 95% της πραγματική κατάσταση.

Υλοποίηση

Στην φάση της κατασκευής η ομάδα του γραφείου μας επιμελείται τις τεχνικές εργασίες και καθοδηγεί τα συνεργεία ώστε να εφαρμόζουν πιστά την αρχιτεκτονική μελέτη. Το γραφείο μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες και εργοδηγούς με γνώση στο αντικείμενο της κατασκευής και προσφέρουμε ένα άρτιο και σύγχρονο αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Περίφανοι για τις κριτικές μας!

Aiko Tsirasko
Aiko Tsirasko
Read More
Εξαιρετική συνεργασία! Η ομάδα είναι γνωστές του αντικειμένου! Εκπληκτικά φωτορεαλιστικά και λογικές τιμές!
kelly karatheodorou
kelly karatheodorou
Read More
Εκπληκτική ομάδα! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΜΑΝ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ
ΜΑΝ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ
Read More
Άριστη συνεργασία σε ανακαίνιση εσωτερικών χώρων με γρήγορη ανταπόκριση, καινοτόμες ιδέες και τέλειο αποτέλεσμα!!!
Dimitrios Garyfallou
Dimitrios Garyfallou
Read More
Έκανα ανακαίνιση και είμαι πολύ ευχαριστήμενος. Φοβερό team σε θέμα χρόνου και κόστους! Ευχαριστώ!
error: Content is protected !!

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed